صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: به نظرتون ادم میتونه با فکر هر چیزی رو جذب کن  (دفعات بازدید: 289 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
مازیار
فوق حرفه ای

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1771

« : d F Y,ساعت H:i:s »

فیلم راز ها رو دیدین یک بار تو سینما ماورا نشون داد.
میگفت ادم هر چیرو که بهش فکر می کنه جذبش میکنه مثل قانون جاذبه و هر فکری یک فرکانس داره.
که بیشتر کسایی که درباره ی متا فیزیک میخونن اینو قبول دارن منم قبولش دارم.
چون من همیشه از موتوریا میترسیدم دقیقنم با یک موتوری تصادف کردم.و چند مورد دیگه
حالا میخوام بدونم شما این مسئله رو قبول دارین یا نه؟
ایا ادم میتونه با فکر هر چیزی رو جذب کنه.
بگم این مسئله هنوز علمی نیست.
سوپر نوا بود بهتر بود چون در این موارد حرفه ای تره
« آخرين ويرايش: d F Y,ساعت H:i:s توسط مازیار » خارج شده است

vir.vir
~Melina~
استاد

آنلاین آنلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 3087

So close So Far

« پاسخ #1 : d F Y,ساعت H:i:s »

man filmesho nadidam.....vali faghat shenidam..vali benazare manam adam mitune be delkhahesh amvaje mosbat ya manfieh kaenato betarafe khodesh jazb kone...ke albate fek konam age kheli eteghade ghavi bashe betone
خارج شده است

.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن  که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد

مازیار
فوق حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : d F Y,ساعت H:i:s »

من حتی از کسایی که درسشون اینجور چیزاست شنیدم جاذبهی زمین از خودش نیست
به خاطر افکار انسانهایی هست که روی کره ی زمینن؟
با اینکه اصلا ربطی به جاذبه زمین نداره
خارج شده است

vir.vir
M0H$3N_19
کاربر نیمه فعال

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 60

جوينده. پسري از ماورا

« پاسخ #3 : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام
نه به آن شوری شور، نه به این بی نمکی

مازیار خان
نه به اونجا که میگید جنبه علمی نداره (که درست نیست)، نه به اونجا که میگید جاذبه زمین هم محصول همین پدیده است.

من نمیدونم جبهه سوپرنوای عزیز چیه، اما من با این اصل موافق هستم.

گفته ها و نوشته ها در مورد این موضوع بسیار بوده و هست. شما بخونید، اگر نظری، انتقادی داشتید، برای ما هم بگید. استفاده می کنیم.

موفق باشید.
جوینده.
یا حق.
خارج شده است

آدرس تاپيكهاي پرطرفدار را در امضاي خود قرار دهيد تا شاهد رونق هرچه بيشتر انجمن باشيم.
مازیار
فوق حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : d F Y,ساعت H:i:s »

من با بعضی حرفاشون موافقم
اخه کسایی که به متا فیزیک اعتقاد دارن بعضی وقتا چیزایی میگن که ادم شاخ در میاره
همین یکیش  جاذبه ی زمینه که میگن انسان ها زمینو جذب میکنن که من بهش معتقد نیستم
که از نظر علم به دلیل اهن موجود در هسته هستش
خارج شده است

vir.vir
shervin3
مهمان
« پاسخ #5 : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام بر همه من کتابشو خوندم وبه همه بچه ها توصیه میکنم !!!!!!!!فوق العاده است !!!!!!واقعیه حتما امتحان کنین !!!اگه واقعا ایمان داشته باشین به نتیجه رد خور نداره !!!از لحاظ علمی هم ثابت شده چون فیزیک کوانتوم میگه  همه چی موج داره وهر موجی بسامد و به نظر من اصلا نقصی در این نیس چون من قبلا از خوندن این کتاب راز رو تجربه کردم !!!!!!مثال خیلی واضح من تو دبیرستان درسم متوسط بود اما هی به خودم گفتم من سراسری معماری قبولم وهمه مسخره کردن ولی بالاخره شد وهمه مات موندن !!!!!!!
خارج شده است
M0H$3N_19
کاربر نیمه فعال

آفلاین آفلاین

جوينده. پسري از ماورا

« پاسخ #6 : d F Y,ساعت H:i:s »

در ابتدا لازمه بگم که لفظ "متافیزیک" درست نیست و بهتره از واژه "ماوراءالطبیعه" استفاده کنید. متافیزیک بخشی از فلسفه است.

ماوراءالطبیعه دنیای عجایب و شگفتی ها است و "عجیب بودن" بزرگترین مشخصه، ویژگی و جذابیت ماوراءالطبیعه هست.
اما صرف "عجیب بودن" پدیده ای دلیل بر نادرست بودن آن پدیده نیست. شاید هنوز علم بشر قادر به درک آن نیست. این موضوع بارها ثابت شده است.
اما بدون شک این آزادی در بحث عجایب در ماوراءالطبیعه باعث شده که برخی خرافات و ادعاهای بی پایه و اساس وارد این علم بشود. در اینجا بود که علم فراروانشناسی پا به عرصه وجود گذاشت تا این نقایص رو برطرف کند و با واکنشی علمی، پاسخی علمی به مباحث، موضوعات و ادعاهای ماوراءالطبیعه بدهد.

در ضمن یک بحث بسیار جالب در همین لحظه از شبکه یک برنامه "این شب ها" در مورد جامعه مجازی (اینترنت) داره نشون میده که به همه توصیه میکنم تماشاش کنند. خوبه که علممون رو نسبت به دنیای اینترنت زیاد کنیم.

موفق باشید.
جوینده.
یا حق.
خارج شده است

آدرس تاپيكهاي پرطرفدار را در امضاي خود قرار دهيد تا شاهد رونق هرچه بيشتر انجمن باشيم.
shervin3
مهمان
« پاسخ #7 : d F Y,ساعت H:i:s »

قانون جذب میگه هر چیزی مشابه خودشو جذب میکنه پس در مورد هرچی فکر کنیم مشابه اون افکار پیدا میشه !افکار مغناطیسی هستش که بسامد داره وقتی ما در مورد یه چیزی فکر میکنیم بسامد فکر به کائنات فرستاده میشه  وافکار با بسامد مشابه رو جذب میکنه هر چی به بیرون فرستاده بشه به منبع یعنی خودمون برمیگرده میشه گفت مثل دکل مخابراتی که هر بسامدی رو میتونی پخش کنی اگر دلتمون خواست چیزی رو تو زندگی عوض کنیم باید بسامد عوض بشه !پس باید فکرامون همیشه مثبت باشه !!!!
خارج شده است
مازیار
فوق حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : d F Y,ساعت H:i:s »

در ابتدا لازمه بگم که لفظ "متافیزیک" درست نیست و بهتره از واژه "ماوراءالطبیعه" استفاده کنید. متافیزیک بخشی از فلسفه است.

ماوراءالطبیعه دنیای عجایب و شگفتی ها است و "عجیب بودن" بزرگترین مشخصه، ویژگی و جذابیت ماوراءالطبیعه هست.
اما صرف "عجیب بودن" پدیده ای دلیل بر نادرست بودن آن پدیده نیست. شاید هنوز علم بشر قادر به درک آن نیست. این موضوع بارها ثابت شده است.
اما بدون شک این آزادی در بحث عجایب در ماوراءالطبیعه باعث شده که برخی خرافات و ادعاهای بی پایه و اساس وارد این علم بشود. در اینجا بود که علم فراروانشناسی پا به عرصه وجود گذاشت تا این نقایص رو برطرف کند و با واکنشی علمی، پاسخی علمی به مباحث، موضوعات و ادعاهای ماوراءالطبیعه بدهد.

در ضمن یک بحث بسیار جالب در همین لحظه از شبکه یک برنامه "این شب ها" در مورد جامعه مجازی (اینترنت) داره نشون میده که به همه توصیه میکنم تماشاش کنند. خوبه که علممون رو نسبت به دنیای اینترنت زیاد کنیم.

موفق باشید.
جوینده.
یا حق.
متا فیزیک به چیزی میگن که علمی نیست
خارج شده است

vir.vir
shervin3
مهمان
« پاسخ #9 : d F Y,ساعت H:i:s »

اخه اصلا راز ربطی به متا فیزیک نداره که !!!!!!!!!!به نظر من فیزیک کوانتومیه چون کلا حرف ما روی عملکرد بسامده !واینکه هرچیزی موج منتشر میکنه
خارج شده است
مازیار
فوق حرفه ای

آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 : d F Y,ساعت H:i:s »

فیلمی که من نگاه میکردم به این میگفت متا فیزیک
خارج شده است

vir.vir
shervin3
مهمان
« پاسخ #11 : d F Y,ساعت H:i:s »

واقعا؟؟؟؟؟؟اگه به قول خودت متا فیزیک چیزی باشه که علمی نیس که این با راز در تناقصه !!!!!!!چون از لحاظ علمی این چیز ثابت شده ای هستش!
خارج شده است
M0H$3N_19
کاربر نیمه فعال

آفلاین آفلاین

جوينده. پسري از ماورا

« پاسخ #12 : d F Y,ساعت H:i:s »

میترا خانم درست میگند.

قانون جذب الان مربوط به مباحث فراروانشناسی هست و همونطور که گفتم فراروانشناسی در تلاش هست تا به درکی علمی از ماوراءالطبیعه برسه.
در حال حاضر چند نظریه از جمله از جمله نظریه علمی "فیزیک کوانتوم" و "ایده هولوگرافیک" از قانون جذب حمایت می کنند.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :