|
daryas15
|
 |
« پاسخ #15 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
نه عزیزم این ریتم داستانمو بهم می زنه.....همونطور که گفتم ژاله عاشق فردین بوده.....کمال هم خدمتکار اونها بوده.....مهدیس هم فقط دوست فرانکه و تسخیر روح در اون صورت گرفته که اونم دلایل خاصی داره.......من داستانو ارسال کردم اونهاش اون بالاست بخون!در ضمن برای گرفتن (ژ)فقط کافیه شیفت+ز بکنی همین میشه ژ!اگه نظر دیگه ایی هم داری بگو خوشحال می شم بشنوم..در ضمن هیچ کدوم از پسرا تا حالا ابراز امادگی نکرده!به نظرت باید چیکار کنیم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هیچ واژه ایی نخواهد توانست درونت را توصیف کند مگر ان که درونت قبل از ان، سریع تر دست به توصیف ان واژه زده باشد. ( D.S)
|
|
|
|
linkon
|
 |
« پاسخ #16 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
اي جدي اينجا تئاتر زدن ؟؟؟هنوزم بازيگر ميخواين ؟؟؟؟ يا همه بازيگرا پر شده ؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
بشر در این دنیا بیشتر از همه موجودات مصیبت و عذاب کشیده ، بهترین دلیلش هم این است که در بین تمام آنها فقط او می تواند بخندد!!!!!
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #17 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
اي جدي اينجا تئاتر زدن ؟؟؟هنوزم بازيگر ميخواين ؟؟؟؟ يا همه بازيگرا پر شده ؟؟؟
نه همچنان بازیگر می پذیریم.......خب شما می خوای چه نقشی رو انتخاب کنی؟ببینم اصلا استعداد بازیگری داری؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هیچ واژه ایی نخواهد توانست درونت را توصیف کند مگر ان که درونت قبل از ان، سریع تر دست به توصیف ان واژه زده باشد. ( D.S)
|
|
|
|
madsei
|
 |
« پاسخ #18 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
رولی منده .منم هستم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #19 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
ببخشید چی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
~Melina~
|
 |
« پاسخ #20 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
فکر کنم اشتباه لپی بوده....حالا دریای آبی تئاتر انجام شد؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد  آفتابی که باشی آفتاب هم رفیقت میشود
|
|
|
|
shervin3
مهمان
|
 |
« پاسخ #21 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
رولی منده !یعنی نقش رو منم هستم !!!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
~Melina~
|
 |
« پاسخ #22 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
ایول به چه لهجه ای بود
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد  آفتابی که باشی آفتاب هم رفیقت میشود
|
|
|
|
shervin3
مهمان
|
 |
« پاسخ #23 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
ترکی !!!!!!رولی همون رل یا نقش ومنده همون منم هستم !!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #24 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
فکر کنم اشتباه لپی بوده....حالا دریای آبی تئاتر انجام شد؟
نه خانمم......نه ملینا خانم صورتی!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #25 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
کدوم رول میترا جان؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
shervin3
مهمان
|
 |
« پاسخ #26 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
ن چه بدونم !تئاتر گفتی فکر کردن واقعا بهشون رل یا نقش میدی دیگه !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #27 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
خب من داستانو نوشتم از هرکدوم از نقش ها خوشت اومد و دیدی می تونی به عهدهش بگیری خبرم کن...زن من باید نقش تکی رو قبول کنه ها!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
shervin3
مهمان
|
 |
« پاسخ #28 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
خب من داستانو نوشتم از هرکدوم از نقش ها خوشت اومد و دیدی می تونی به عهدهش بگیری خبرم کن...زن من باید نقش تکی رو قبول کنه ها! اگه پرنسسی...... ملکه ای ........داشتی من هستم !!!!!!هه هه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
daryas15
|
 |
« پاسخ #29 : d F Y,ساعت H:i:s » |
|
خب من داستانو نوشتم از هرکدوم از نقش ها خوشت اومد و دیدی می تونی به عهدهش بگیری خبرم کن...زن من باید نقش تکی رو قبول کنه ها! اگه پرنسسی...... ملکه ای ........داشتی من هستم !!!!!!هه هه نه از اینها نداریم ولی بچه پولدارها رو داریم....حالا کدوم یکی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|